Още в началото на кариерата си, когато участва в Титаник, Кейт

...
Още в началото на кариерата си, когато участва в Титаник, Кейт
Коментари Харесай

Кейт Уинслет откровенно за голите сцени за филма Lee

Още при започване на кариерата си, когато взе участие в  " Титаник ", Кейт Уинслет снима разголена сцена и става обект на рецензии към тялото ѝ. Актрисата и преди е споделяла в изявленията, че хората са се вторачвали в нея и са я осъждали, даже тормозели, когато е била още едвам на към 20 години. И поради всичко това, през което е трябвало да мине, и до през днешния ден ѝ е мъчно да демонстрира тялото си.

Кейт Уинслет обаче има мощен темперамент и е осъзнала, че не би трябвало да хаби скъпата си сила, с цел да подлага на критика външния си тип. " Мисля, че всяка жена е по-добре просто да каже: " Вярвам в себе си. Няма значение какво мислят другите хора. Това съм аз, дано продължим напред ", споделя актрисата.

И защото е експерт, в името на актьорството е подготвена на опасности. Докато снима кино лентата Lee, в който следва да я забележим, тя неотдавна претърпява случай, при който наранява гърба си толкоз неприятно, че получава три солидни хематома. " Едва можех да се изправя ", признава Кейт Уинслет.

За кино лентата обаче тя минава през още едно предизвикателство, като излиза от зоната си на комфорт и снима сцена, за която е гола до кръста. " Трябваше да бъда в действителност смела, с цел да си разреша да бъда най-благосклонната версия на себе си и да не се укривам ", издава актрисата в изявление за Vogue.

Предстоящият филм на Кейт Уинслет, Lee, към този момент се радва на положителни мнения от критиците, съгласно които в него тя прави една от най-хубавите си функции, написа BBC Culture.

Lee е основан на книгата The Lives of Lee Miller, създател на която е Антъни Пенроуз - наследник на същинската Лий Милър. Красавицата е модел, фешън фотограф, другарка на Пикасо, известна и с това, че се снима във ваната на Адолф Хитлер. Но може би най-съществената ѝ работа е тази на фоторепортер по време на Втората международна война.

Кейт Уинслет ни показва една самостоятелна, само че и неспокойна, гневна жена, която не се опасява да даде публичност на мнението си като очевидец на ужасите на войната, чиято цена е платила с повредената си душeвността.

В биографичния филм Кейт Уинслет си партнира с други известни артисти, измежду които Джош О`Конър, Марион Котияр, Александър Скарсгард, Андреа Райзбъро и Анди Самбърг. Премиерна дата на Lee обаче към момента не е оповестена.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР